Våra tjänster

Hjärtat i vår tjänst är vår rådgivning. Du får vår hjälp med att välja rätt tjänster och produkter för din och ditt företags marknadsföring. För personlig mediarådgivning når du oss måndag till fredag 8.00 - 17.00.
Där kan du alltid få svar och hjälp med dina frågor.

Vår blockeringstjänst via ett prefix och en enkel knapptryckning kan våra kunder vidarekoppla oönskade samtal till oss. Vi tar hela säljsamtalet och på respektive kunds önskan sammanställer vi informationen och vidarebefodrar om så önskas till kund.

Vår filtreringstjänst är ett fantastiskt verktyg som spar tid åt dig och gör att du slipper långa samtal med telefonsäljare. Tjänsten kan utformas så att du kan ta del av: inga erbjudanden, erbjudanden inom en viss kategori eller alla erbjudanden.

Om du möts av ett okänt telefonnummer på displayen eller om du får en säljare i luren hänvisar du snabbt samtalet till Ring 0200. Vi tar hand om samtalet och utvärderar om det är något som du bör ta del av. Allt utifrån villkor som du själv satt upp. Kanske vill du tala med säljare av kredit eller faktureringstjänster men vill undvika annonsförsäljare - du bestämmer. Vi tar hand om erbjudandet, utvärderar det och skickar det vidare till dig om vi bedömmer att det är ett förslag som skulle passa dig och ditt företag.

Sparar tid och gör alltid rätt!